Soustředění

24.04.2019 07:26

Díky za kvalitně odjeté soustředění. Jak všichni víte, najelo se parádních 100km ve slušné kvalitě, což nám dává parádní výchozí bod do nové sezóny. Soustředění bylo náročné jak po fyzické tak psychické stránce, nicméně po krátkém odpočinku je potřeba zase naplno trénovat. Proto doufám, že se přestanou rušit trénink pro neúčast a začneme pořádně makat i tady doma.

 

Posílám zápis z diskuze na soustředění. Stanovili jsme si tyto cíle:

 

1) Tréninky

Dvakrát týdně a to ve čtvrtek a v neděli od 18:00

2) Testy

Způsob testů bude stejný jako letos. Maximálně se přidá nějaký cvik (např. maximální počet opakování s polovinou vlastní váhy za 1 minutu???) 

3) Štětí se rozhodne ještě na soustředění

Dnes Pepa mluvil se starostou a je prý přihlášená pouze jedna loď. Na pergolu nestihneme sehnat povolení. Sobota se tedy ZCELA ruší. Na dalším termínu stavby pergoly se domluvíme.

4) Setrvání v ČP

Ano.

5) Nominace a MS ve Francii

Na základě výsledků budeme/nebudeme nominováni na MS ve Francii. Pokud k nominaci dojde, na konci sezóny se domluvíme, jestli máme zájem a ambice se závodů zúčastnit a stanovíme podmínky, za jakých se zúčastníme.

6) Brigády

Zavedeme "povinné" brigády. Na loděnici je neustále co dělat.

7) Tisk plakátů a lepší prezentace na papírovém draku, zavedení náborových tréninků

Vytisknu plakáty a předám Mlhovi + pokud má někdo další zájem je někam dát, nechť se mi ozve. Každý prosím vymyslí způsob, jak co nejlépe prezentovat naší partu na papírovém drakovi a nalákat nové posily. Nějaký dobrovolník, který by se ujal náborových tréninků? 

8) Dědkům nábor dětí na kajak

Dotáhnout mladé na slalomové kajaky. Stará garda má trenérské zkoušky. Tím oživíme dění na loděnici a snad i přitáhneme lidi (rodiče) do posádky.

 

Pokud jsem na něco zapomněl, nebojte se ozvat. Pokud by si někdo vzpomněl na další připomínky k organizaci, tréninkům, nebo třeba ke mě, nebojte se ozvat.

 

David

Kontakt

Dračí loď Mondi Štětí Štětí, Litoměřická 272 pavlovi-draci@email.cz